diumenge, 10 de gener del 2010

Si fem el que sabem, tot es possible

Tornem de Nadal amb les piles ben carregades i amb ganes de seguir treballant pel nostre partit i pel nostre País. Aquesta frase, "treballar pel nostre País" es una aposta ben concreta: el País Valencià son les persones que hi vivim, i les nostres necessitats; es el territori que habitem; es la cultura i la llengua; es el passat, el present i sobre tot el futur.

Treballem pel futur del nostre poble, el poble del que som part. I açò es tradueix en accions concretes, que com a partit valencià i valencianista, desenvolupem: el contacte directe amb els nostres conciutadans; escoltar-los i ajudar-los a prioritzar les seues inquietuds per donar-los millors solucions...

El País Valencià son cadasquna de les comarques i dels pobles que el conformen. Per tant fer País es fer comarca i fer poble. I aquesta es la nostra tasca concreta.

Des de fa uns mesos a La Ribera estem posant en marxa tota una sèrie de cursos i estratègies per tal de millorar l'acció política i institucionals dels nostres regidors i dels nostres militants. Totes aquestes mesures tenen un objectiu a curt termini: assolir uns grans resultats electorals al 2011. Ara bé, van més enllà d'aquesta data, l'objectiu final es consolidar uns col·lectius forts i una comarca forta per tal de fer un País fort. L'objectiu final es aconseguir fer del BLOC el partit de referència als nostres pobles, a la nostra comarca i al nostre País.

Per això estem treballant, i estem aprenent per fer encara més efectiva la nostra tasca. En aquest sentit tota la formació, estudi d'estratègies i objectius que estem planificant i dissenyant van per ahí.

Som ambiciosos, l'actual situció social, econòmica i de País ho demana. I nosaltres volem ser els protagonistes del nostre present i del nostre futur. Aconseguir-ho es tasca de tots, i amb tots es possible.

6 comentaris:

  1. Molt bona la iniciativa, Gerard. Anirem llegint-te.

    ResponElimina
  2. Gerard ja era hora, l'article es molt bonic i a mes a mes emotiu, ja,ja. En el que no estic d'acord del tot es en que "el país valencià som les persones que hi vivim" dons be ja ho discutirem. Anim i a per totes el ser ambiciosos esta molt be, sempre depenent del que s'ambicione es clar, en aquest cas,a per ells que son molts però igualment covards.

    ResponElimina
  3. Molt bé Gerard, anem aprofitat totes les eines per estar en contacte i comunicar-nos!

    Bàrbara

    ResponElimina
  4. enhorabona per la iniciativa. T'esperem el dia de la candelària al nostre poble que menjant dàtils, torrat i paella també es fa pais.

    ResponElimina
  5. Bona la iniciativa Gerard. Ara falta que l'acció politica i l'estratègia s'ajusti a la realitat del Pais Valencià com el vaig comentar a la seu.

    ResponElimina
  6. Molt bona idea Gerard. Anirem seguint el blog.
    Vens a la fira?. Besots.

    ResponElimina